вівторок, 17 жовтня 2017 13:24

Справу ГРУшника Агеєва передали до суду

Справу ГРУшника Агеєва передали до суду
Загрожує покарання строком від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Фото: Полит.ру

Справу проти російського військовослужбовця Віктора Агеєва скерувала до суду Служба безпеки України.

До суду направлено матеріали кримінального провадження стосовно російського військового і диверсанта Віктора Агеєва та двох бойовиків так званої ЛНР. Про це повідомила прес-служба СБУ.

"Слідство встановило, що військовослужбовець збройних сил РФ з березня 2017 року приєднався до терористичних формувань, де виконував функції кулеметника окремої "розвідувальної роти". Двоє його спільників, мешканці Алчевська й Сєверодонецька з 2014 року перебували у складі бандформувань Дрьомова і так званого "козачого полку імені Платова", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла комуністка, яка збиралась на пікнік у день вшанування жертв Голодомору

Нагадаємо, у травні 2017 року диверсійна група висунулась на підконтрольну українській владі територію Новоайдарського району. Військовослужбовці Збройних сил України виявили диверсантів. Під час затримання знищили двох бойовиків на місці.

Сепаратистів інкримінують створення терористичної групи та незаконне поводження зі зброєю. Їм загрожує покарання строком від восьми до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, СБУ назвала кількість полонених та зниклих безвісти

Зараз ви читаєте новину «Справу ГРУшника Агеєва передали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути