середа, 21 грудня 2016 11:45

Спецслужби Росії готують диверсію

Спецслужби Росії готують диверсію

Російські спецслужби готують низку інформаційних диверсій для звинувачення українських бійців у порушеннях Мінських угод.

Таку інформацію повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Пропагандисти Центру інформаційного протиборства командування територіальних військ РФ спланували масштабні акції. До їх реалізації залучили російських журналістів і їх зарубіжних колег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО відреагував на російську пропаганду

"Телеканали "Россия 24" и Life News готують розгорнуті репортажі про нібито обстріл українськими військами КПВВ "Майорськ". Журналіст із Німеччини Марк Портольмаль працює на передових позиціях "3-ой ОМБР" окупантів з метою здійснення фіксації вогню ЗС України на обстріли окупантів", - передає Дмитро Тимчук.

Усі отримані фото- та відеодані оброблять й розповсюдять у світових ЗМІ з метою звинуватити Україну в порушенні пунктів Мінських угод та цілеспрямованому знищенні мирного населення Донбасу.

Україна два роки протидіє російській пропаганді. Це сфера, в якій ми можемо поділитися досвідом з Європейським Союзом. Про це на прес-конференції розповіла керівник безпекових програм Ради зовнішньої політики "Українська призма" Ганна Шелест.

Зараз ви читаєте новину «Спецслужби Росії готують диверсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути