Ексклюзиви
субота, 24 жовтня 2020 09:21

Повідомили останні новини з передової

Повідомили останні новини з передової
Українські воїни не втрачають пильності та готові адекватно реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Фото: "Укрінформ"

На Донбасі минулої доби, 23 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксували 2 порушення домовленостей про перемир'я.

Стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу населеного пункту Шуми. У районі Катеринівки використали підствольні гранатомети. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

Також військові ЗСУ та вогнеборці ДСНС ліквідували пожежу поблизу Станиці Луганської та локалізували осередки загоряння неподалік населеного пункту Лопаскине.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пообіцяв "як мінімум" зберегти бюджет ЗСУ

24 жовтня на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, вогневих провокацій не зафіксували.

Волонтер благодійного фонду підтримки військових на фронті "Повернись живим" Андрій Римарук заявив, що нардепи від "Слуги народу" під час поїздки в зону ООС розпитували бійців про ставлення до перспективи відмовитися від окупованих Росією територій.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути