четвер, 25 квітня 2019 19:02

Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі

Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі
Бойовики 6 разів обстріляли українських військових. Фото: ТВА

На Донбасі впродовж доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню.

Українських військових обстрілювали забороненими мінометами, а також із бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил у Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 5 разів обстріляв позиції наших підрозділів: з озброєння бойових машин піхоти – біля населеного пункту Павлопіль; із гранатометів різних систем – біля населеного пункту Гнутове; 3 рази з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів Лебединське та Талаківка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти змушують школярів отримувати паспорти та військові квитки Л/ДНР

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник із мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем 1 раз обстріляв наші позиції біля населеного пункту Кримське", – йдеться в повідомленні.

Загиблих чи поранених серед українських військовослужбовців немає. Втрати противника уточнюються.

24 квітня президент Росії Володимир Путін підписав указ, який дозволяє жителям окупованого Донбасу отримувати російські паспорти за спрощеною процедурою. Українська влада назвала це продовженням агресії та втручанням у внутрішні справи. Ініціювали термінові збори Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути