неділя, 12 лютого 2023 09:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Щоб не вдарили ЗСУ: у Маріуполі росіяни тягнуть вантажівки з БК у "схованку"

Щоб не вдарили ЗСУ: у Маріуполі росіяни тягнуть вантажівки з БК у "схованку"
Схоже, Лівобережний район Маріуполя окупанти обрали як схованку для техніки. Фото: ілюстративне, facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У Лівобережному районі захопленого Маріуполя на Донеччині росіяни нарощують кількість своїх вантажівок з бойовими комплектами.

Там окупанти намагаються сховатися від ударів Збройних сил України. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram 12 лютого.

"Маріуполь. Знову Лівобережний район. Знову тут зростає концентрація військових вантажівок з БК. Схоже, основна концентрація схованок планується тут", – написав Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі пролунала серія гучних вибухів: росіяни підняли в небо авіацію

Він зауважив, що уразити ворожі скупчення саме в цьому районі складніше.

"Дійсно, складніше для ураження. Теоретично. Але, дуже теоретично", – додав Андрющенко.

Повідомлення радника супроводжувало відео, попередньо, з Лівобережного району Маріуполя. На кадрах видно тентований вантажний автомобіль з позначкою Z.

Раніше Петро Андрющенко повідомив, що російські військові на в'їзді в окупований Маріуполь розмістили блок-пости зі снайперськими точками. Так намагаються посилити контроль за в'їздом і виїздом з міста, пояснив він.

Також зафіксували поновлення руху вантажівок з БК, живою силою та гарматами у напрямку Мангуш/Бердянськ. Також засікли переміщення танків на лафетах у напрямку Волновахи. У селищі Мелекіно окупанти розмістили новоприбулий корпус росіян.

Зараз ви читаєте новину «Щоб не вдарили ЗСУ: у Маріуполі росіяни тягнуть вантажівки з БК у "схованку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути