вівторок, 16 травня 2017 16:12

Снаряди перетворили селище на мертве (фоторепортаж)
11

Піски перетворились на мертве селище
Фото: facebook.com/Will Ponomarenko
Піски перетворились на мертве селище
Піски перетворились на мертве селище
Піски перетворились на мертве селище
Піски перетворились на мертве селище

Фотографії селища Піски під Донецьком опубліковані у всесвітній мережі. Елітний житловий масив став схожим на зону відчуження біля Чорнобильської атомної станції.

"Піски - мертве місто. Селище знищений на 95%, залишилося лише 12 жителів. Люди так спішно покидали цей пекло під обстрілами, що в зруйнованих квартирах досі висить одяг у шафах, на підлозі валяється техніка, запилені іграшки, посуд, фотоальбоми господарів.
Немає жодного незайманого будинку, жодного цілого скла, жодної не знищеної квартири. Дороги і тротуари заростають травою по пояс. Кінець світу в цьому містечку успішно відбувся з приходом до нас чорно-синьо-червоної чуми", - написав в Facebook журналіст Ілля Пономаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер сфотографував Південну Осетію.

Фотограф зробив унікальну серію знімків мирної частини Донбасу. Фото зробив під час велопрогулянки завдовжки 51 км по околицях Слов'янська

Зараз ви читаєте новину «Снаряди перетворили селище на мертве (фоторепортаж)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути