середа, 08 лютого 2023 20:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Скорочувати виплати військовим неприпустимо, нічого важливішого за армію немає – Петро Порошенко
3

Порошенко на північному фронті: треба негайно повернути доплати військовим, нічого важливішого за армію немає
Фото: facebook.com/petroporoshenko
Порошенко на північному фронті: треба негайно повернути доплати військовим, нічого важливішого за армію немає
Порошенко на північному фронті: треба негайно повернути доплати військовим, нічого важливішого за армію немає

Лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко під час поїздки у розвідбат на північному напрямку заявив, що скорочувати грошові виплати військовим неприпустимо. Він наголосив – нічого важливішого за армію зараз бути не може.

"В першу чергу ми маємо різко збільшити фінансування Збройних Сил. І вчора в парламенті ми порушили питання про категоричну неприйнятність зняття з військвослужбовців, які не знаходяться на першій лінії, 30 тисяч. Ми повністю поділяємо, що має відрізнятися грошове забезпечення тих, хто знаходиться на передку, і тих, хто знаходиться в тилу. Але для цього треба підвищувати доплати тим, хто на фронті. Це ж очевидно", – вважає Петро Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Сюмар: мусимо знати історію України, аби бути українцями

Він також пояснив, що кошти в бюджеті для цього є.

"Ви запитаєте мене, де взяти гроші? Там, де і мали брати гроші рік тому, з дорожнього фонду. Там є 50 млрд грн. Терміново, нічого не може сьогодні бути важливіше, ніж зараз забезпечити фінансування армії. Дороги будемо будувати після нашої перемоги, яку зараз ми маємо забезпечити", – вважає Порошенко.

"Наша команда розробляє зараз пропозиції, маємо сьогодні сконцентрувати потужний фінансовий ресурс і забезпечити всім, чим необхідно, ЗСУ. Нічого важливішого немає", – наголосив Порошенко.

Петро Порошенко привіз у розвідбатальйон на північному напрямку "Старлінки", радіостанції, автомобільні шини, хімічні грілки для рук та інше спорядження.

Зараз ви читаєте новину «Скорочувати виплати військовим неприпустимо, нічого важливішого за армію немає – Петро Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути