вівторок, 04 вересня 2018 09:36

Сили ООС на Донбасі знешкодили 4 бойовиків

Сили ООС на Донбасі знешкодили 4 бойовиків
На Донбасі сили ООС ліквідували 2 бойовиків. Фото: pogliad.ua

У зоні бойових дій на Донбасі російські бандформування 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Ситуація в районі проведення операції напружена, проте контрольована Об'єднаними силами, повідомляє прес-центр.

"Окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, противник при цьому не застосовував. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що терористи обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Кримське, Миронівський, Зайцеве, Шуми, Опитне, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

"Незважаючи на дію "шкільного" перемир'я, противник збільшив кількість обстрілів. Під час ведення бойових дій протягом минулої доби 2 військовослужбовців Об'єднаних сил зазнали поранень," - повідомили в штабі.

Розвідка повідомляє, що минулої доби 2 бойовиків російсько-окупаційних військ знищено, ще 2 поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецький аеропорт: життя людей за 1,5 км від будівлі

"Від початку поточної доби противник 6 разів обстріляв позиції наших військ. На Донецькому напрямку – із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Красногорівки, на Маріупольському напрямку – з великокаліберних кулеметів поблизу населених пунктів Гнутове, Лебединське та Широкине. Втрат серед наших оборонців немає", - додали у прес-центрі.

На Донбасі цьогоріч ліквідовано 567 російських найманців-бойовиків. Найбільше до "200" бригади прибуло у квітні - 117 ліквідованих.

Зараз ви читаєте новину «Сили ООС на Донбасі знешкодили 4 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути