неділя, 04 листопада 2018 13:02

Сепаратисти обстріляли український пропускний пункт

Сепаратисти обстріляли український пропускний пункт
Бойовики відкрили прицільний вогонь по пункту пропуску "Мар'янка". Фото: Dpsu.gov.ua

Бойовики прицільно обстріляли український пункт пропуску "Мар'їнка" на Донеччині.

Інцидент стався ввечері 3 листопада, ще до закінчення роботи контрольного пункту. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

"З боку населеного пункту Олександрівка, що неподалік від Донецька, був відкритий прицільний вогонь із автоматів і кулеметів по позиціях підрозділів Об'єднаних сил. Під обстріл потрапив і контрольний пост прикордонників, який перебуває перед КПВВ Мар'їнка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депортація донецького бойовика з Росії: повідомили нові деталі

На момент обстрілу у зоні ураження цивільних осіб не було, ніхто не постраждав. У відомстві також зазначили, що у неділю після перевірки військовослужбовцями всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил відкрилися за графіком.

Росіяни встановили на кордоні з окупованими районами Луганщини огорожу з колючим дротом. Відповідні фото з Луганської області оприлюднили у Twitter.

Зараз ви читаєте новину «Сепаратисти обстріляли український пропускний пункт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути