неділя, 01 січня 2017 17:48

Сенатори із США хочуть дати оборонну летальну зброю українцям

Сенатори із США хочуть дати оборонну летальну зброю українцям
ukrainian.voanews.com

Група американських сенаторів - Джон Маккейн, Ліндсі Грем та Емі Клобучар - у розмові з українськими лідерами у Києві озвучила проблему корупції.

Про це повідомляє Голос Америки.

"Ми говорили, що реформи проходять нелегко, що має робитися більше. Ми говорили про реформу судової системи, про прозорість електронних декларації держслужбовців, про важливість цього кроку. Ми думаємо, це стимулює більше інвестицій з усього світу. Я вважаю, ми повинні надати Україні оборонну летальну зброю. Українські солдати довгий час віддають свої життя на передовій," - розповіла Емі Клобучар, сенатор-демократ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2017 році українські землі звільнять від агресора - Маккейн.

Поїздка в Широкино було не запланованою для сенаторів. Група американських політиків зустрілася також із вдовами українських солдатів та постраждалими на війні.

Зараз ви читаєте новину «Сенатори із США хочуть дати оборонну летальну зброю українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути