субота, 06 серпня 2016 11:28

СБУ прокоментувала замах на ватажка ЛНР

СБУ прокоментувала замах на ватажка ЛНР
Фото: ukrinform.ua

Радник голови Служби безпеки України Юрій Тандіт підтвердив інформацію про замах на так званого голову Ради міністрів терористичної Луганської народної республіки Ігоря Плотницького.

"По своїх закритих каналах я можу підтвердити цю інформацію. Справді, ми кажемо про те, що був замах на Ігоря Венедиктовича Плотницького, громадянина України. Сьогодні справді отримав поранення", - сказав він в ефірі каналу "112 Україна".

За словами Тандіта, замах на Плотницького є підтвердженням того, що на захоплених терористами і російськими окупаційними силами територіях постійно йде боротьба за владу і грошові потоки.

Читайте також: Плотницького відвезли до лікарні у тяжкому стані - Царьов

"І вони ділять між собою ці канали", - додав він.

Водночас "Інтерфаксу" джерело в лікарні Луганська, куди госпіталізовано ватажка бойовиків, заявило: "Робиться необхідний комплекс медичних процедур. Життю Плотницького поранення не загрожує".

Нагадаємо, що сьогодні зранку російські ЗМІ повідомили: в Луганську підірвався автомобіль Плотницького. За інформацією так званої міліції "республіки", дві людини отримали поранення. Інцидент стався на перетині кварталу Молодіжний і вулиці Ватутіна.

Зараз ви читаєте новину «СБУ прокоментувала замах на ватажка ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути