субота, 30 травня 2015 03:49

Керівництво Донецької області не має ніякого відношення до "кришування" контрабанди - Кіхтенко

Керівництво Донецької області не має ніякого відношення до "кришування" контрабанди - Кіхтенко
Олександр Кіхтенко. Фото: focus.ua

Глава Донецької ОДА Олександр Кіхтенко заявляє, що керівництво регіону не має ніякого відношення до "кришування" контрабанди.

Про це він повідомив у п'ятницю ефірі "Шустер Live", передає "Інтерфакс-Україна".

"Донецька обласна адміністрація, як і Луганська, не має ніякого відношення сьогодні до якого-небудь "кришування" контрабанди. Сьогодні працівники обласної адміністрації - звичайні жителі, які переміщаються точно так само, як усі жителі цього регіону через ці блокпости, і ніякого впливу я, як губернатор, не маю на ці блокпости", - заявив він.

Кіхтенко також підкреслив, що з контрабандою повинні боротися силові структури.

При цьому він повідомив, що з 30 травня відправляє своїх заступників на всі контрольні пункти пропуску, щоб вони здійснювали спільно з громадськістю та волонтерами контроль над діяльністю блокпостів та пунктів пропуску.

"І ми наведемо там порядок", - додав глава Донецької ОДА.

Крім того, Кіхтенко заявив, що пропускну систему між контрольованими Україною та окупованими територіями Донбасу вважає недосконалою.

За його словами, пропускна система повинна бути тільки за паспортами громадянина України, а виписка перепусток ні до чого не призводить, їх легко підробити і людям доводиться чекати отримання цих перепусток.

Раніше повідомлялося. що глава МВС Арсен Аваков закликав звільнити голову Донецької ОДА Олександра Кіхтенка через пропозиції відновлювати економічні зв'язки з окупованими територіями. Згодом Кабінет міністрів ініціював створення міжвідомчої комісії з перевірки Донецької військово-цивільної адміністрації та її голови. В результаті перевірки комісія визнала роботу Донецької воєнно-цивільної адміністрації на чолі з Олександром Кіхтенком незадовільною.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво Донецької області не має ніякого відношення до "кришування" контрабанди - Кіхтенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути