понеділок, 01 листопада 2021 18:00

Розвідка перевірила інформацію про стягування військ РФ до держкордону

Розвідка перевірила інформацію про стягування військ РФ до держкордону
Воєнна розвідка України здійснює постійне спостереження за діями військ РФ. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Головне управління розвідки Міністерства оборони України не зафіксувало додаткового перекидання російських підрозділів, озброєння та військової техніки до державного кордону.

Повідомлення про нарощування збройних сил РФ на українському напрямку є елементом інформаційно-психологічних дій, повідомляє пресслужба Міноборони.

"На 1 листопада додаткової передислокації російських підрозділів чи військової техніки не зафіксували", - ідеться в повідомленні.

Воєнна розвідка постійно спостерігає за діями військ держави-агресора та зміною їхньої чисельності поблизу українського кордону.

"Найімовірніше, оприлюднені у ЗМІ й інтернеті факти нарощування угруповань збройних сил РФ є плановими заходами в межах переміщення військ після завершення навчань", - вважають у пресслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 93-тя бригада показала місце загибелі сержанта Георгія Халікова

31 жовтня видання The Washington Post повідомило, що росіяни знову стягують війська до українських кордонів. Це посилило побоювання, що виникли у квітні, коли країни Заходу закликали Росію відвести військових від українського кордону.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка перевірила інформацію про стягування військ РФ до держкордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути