середа, 22 лютого 2017 15:18

Розвідка оприлюднила прізвища росіян, які приїхали воювати за ДНР

Розвідка оприлюднила прізвища росіян, які приїхали воювати за ДНР

У збройних силах Росії продовжується відбір офіцерів для ротації у з'єднаннях і частинах 1-го армійського корпусу "Донецьк" та 2-го АК "Луганськ".

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Командування центру територіальних військ Новочеркаськ та Південного ВО Ростов-на-Дону ЗС РФ надає пріоритет офіцерам, які плануються для просування по службі та відібрані кандидатами для вступу на навчання у воєнні навчальні заклади оперативного і стратегічного рівнів", - повідомляє прес-служба розвідників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко розказав скільки солдатів Путіна стоїть біля нашого кордону

Продовжується практика відбору офіцерів, які скоїли правопорушення або мають дисциплінарні стягнення. Тому виявили бажання реабілітуватись шляхом участі у бойових діях.

Військові комісаріати терористичних ДНР і ЛНР здійснюють набір російських громадян для укомплектування з'єднань і частин окупаційних військ.

"Встановлено, що у військовому комісаріаті місті Макіївка на Донечинні оформлювались документи на призов групи російських громадян: Сергєєв Є.А. з Татарстану; Бузаєв С.Х. з Осетії; Рибочкін А.А. з м.Самара", - повідомили розвідники.

Президент України Петро Порошенко заявив, що від початку російської агресії загинули 2608 українських військовослужбовців. 2200 з них зі складу Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка оприлюднила прізвища росіян, які приїхали воювати за ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути