неділя, 01 квітня 2018 11:11

Розповіли, коли запрацює сучасне табірне містечко для військових

Розповіли, коли запрацює сучасне табірне містечко для військових
Загальна сума будівництва містечка складає приблизно 360 млн. гривень. Фото: кадр з відео.

Розповіли, коли буде збудований та введений в експлуатацію табірне містечко військового полігону "Широкий Лан", повідомляє Військове телебачення.

На 2018 рік передбачені кошти 152 мільйони для завершення робіт на полігоні "Широкий лан". Станом на перше січня 2018 року виконано і оплачено Міністерством оборони робіт на 72 мільйони гривень.

"Загальна будівельна готовність об'єкта становить 35 відсотків. Наразі підготовлена дорога для під'їзду на будівельний майданчик. Виконуються роботи з будівництва їдальні, котельні, системи водоочищення, влаштування зовнішніх мереж. Виконується огородження периметру, влаштовані артезіанські свердловини", - говорить заступник начальника головного КЕУ ЗСУ Олександр Чергінець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські війська отримали нову зброю

Завершення робіт в табірному містечку та введення його експлуатацію планують здійснити восени цього року. Проект включає в себе розгалужену інфраструктуру для проживання та підготовки від 2600 до 4000 осіб. Загальна сума будівництва містечка складає приблизно 360 млн. гривень.

13-го березня о 4 ранку на військовому полігоні Широкий Лан, що поблизу Миколаєва, сталася пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, коли запрацює сучасне табірне містечко для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути