Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2020 09:31

Розпочався обмін полоненими

Розпочався обмін полоненими
Обмін полоненими стартував. Україна повертає 19 своїх громадян. Фото: president.gov.ua

На Донбасі розпочався обмін полоненими.

Україна повертає 19 своїх громадян, які перебували в неволі на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомили в Офісі президента.

"Взаємне звільнення утримуваних осіб відбувається в рамках формату "всіх на всіх". З огляду на карантинні обмеження, які наразі діють у державі, після повернення звільнених українців буде направлено на обов'язкову обсервацію", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого Україна віддасть на обміні полоненими

Зазначається, що тривають переговори про звільнення українців, яких утримують на території окупованого Криму та в Росії. Але оприлюднення у ЗМІ імен тих, кого Україна намагається повернути, ускладнює процес їхнього включення до списків на звільнення.

Українських полонених терористи ДНР доставили до контрольно-пропускного пункту "Горлівка", де 16 квітня, о 8:00, має відбутися обмін. Супроводжує в'язнів терористів "поліція республіки".

Зараз ви читаєте новину «Розпочався обмін полоненими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути