Ексклюзиви
середа, 01 березня 2017 10:00

Ротація армії РФ на Донбасі: у мережі з'явилась інформація про розташування армійців

Ротація армії РФ на Донбасі: у мережі з'явилась інформація про розташування армійців

Окупанти продовжують посилення своєї групи на ділянці в районі Ясинуватої, Яковлівки і Спартака. Вони перекинули до Авдіївки нову тактичну групу.

Про це у Facebook написав Дмитро Тимчук, координатор "Інформаційного спротиву" й депутат "Народного фронту".

"Через Красногвардійське на Мінеральне в темний час доби пройшли одразу дві колони. У першій 8 вантажівок з особовим складом, боєприпасами і спорядженням, 4 ББМ (1 МТ-ЛБ і 3 БМП-2), "Урал" із ЗУ-23-2 і два автокунга (один з польовою кухнею). Через 40 хвилин друга колона - 3 КамАЗа (один з них броньований), 4 БТР-80, 1 БРДМ-2 і 3 МТ-ЛБ (дві у варіанті самохідного ПТРК "Штурм-с")", - повідомляє Тимчук.

Окупанти ротували склад артгрупи, яка періодично обстрілює позиції сил АТО між Широкиним і трасою Маріуполь - Тельманове.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики затримали працівницю Ахметова за шпіонаж

"Між Патріотичним і вітряною станцією на північ від Безіменного зафіксували 3 одиниці 122-міліметрових САУ 2С1 "Гвоздика" окупантів маршем на північний схід. Також у колоні - Урал і два ЗІЛ-131, пізніше - два КамАЗа зі 122-міліметровими гаубицями типу Д-30/30А у тому самому напрямку", - пише експерт.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 117 обстрілів. Двоє українських військових загинули, двоє поранені й один травмований. Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

Зараз ви читаєте новину «Ротація армії РФ на Донбасі: у мережі з'явилась інформація про розташування армійців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути