Ексклюзиви
пʼятниця, 22 квітня 2022 08:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни нещадно обстріляли Луганщину: багато поранених
4

Упродовж минулої доби російські окупанти здійснили 11 спроб обстрілу мирного населення на Луганщині, поранили чотирьох людей.

Під вогнем опинилися Сіверськодонецьк, Лисичанськ, Попасна, Рубіжне та Гірська громада, повідомив у п'ятницю керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"По сімох будинках на Луганщині влучили снаряди росіян. Маємо два частково зруйновані будинки в Сіверськодонецьку, два - в Лисичанську, ще три - в інших громадах області. Увечері троє працівників групи швидкого реагування обласної національної поліції отримали осколкові поранення після обстрілу росіянами Лисичанська", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одній із квартир Сіверськодонецька знайшли авіаракету С-8, що не розірвалася

Фото: t.me/luhanskaVTSA/1861

Крім того, до Сіверськодонецької міської багатопрофільної лікарні доправили велику партію медикаментів для надання допомоги жителям регіону.

У Сіверськодонецьку на Луганщині не залишилося жодного вцілілого продовольчого складу. Росіяни їх знищили. Продукти люди отримують лише із гуманітарних вантажів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни нещадно обстріляли Луганщину: багато поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути