понеділок, 03 квітня 2017 11:37

Росія в паніці: країну наповнила зброя з Донбасу

Росія в паніці: країну наповнила зброя з Донбасу
Конфіскована зброя у бойовиків на Донбасі

Росія страждає від напливу зброї з окупованого Донбасу.

Про це розповів Дмитро Тимчук, координатор "Інформаційного спротиву".

"За останній тиждень відзначається кілька фактів затримання як представників місцевого населення, так і військовослужбовців ЗС РФ, які намагалися переправити партії зброї в РФ. В одному випадку двоє російських найманців везли в мікроавтобусі 10 автоматів АК. У другому – військовослужбовець, який повертався з окупованого Донбасу в Росію, провозив у легковику 2 пістолета ПМ і 2 пістолета АПС. Також місцевий на тракторі в об'їзд пропускних пунктів намагався вивезти до Росії 3 автомата АК-74 і 18 ручних гранат тощо", - повідомив Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі росіяни крадуть зброю у сепаратистів

"МДБ" невизнаної ДНР проводило цю операцію разом із ФСБ Росії. У службі безпеки країни-агресора серйозно стурбовані неконтрольованим потоком зброї з Донбасу.

Тим часом російським найманцям на Донбасі не вистачає важкого озброєння, тому заборонили використовувати його без особливої потреби.

Зараз ви читаєте новину «Росія в паніці: країну наповнила зброя з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути