неділя, 02 квітня 2017 12:50

На Донбасі росіяни крадуть зброю у сепаратистів

На Донбасі росіяни крадуть зброю у сепаратистів
Патрони обмінюють на горілку. Фото:"Корупція"

На Донбасі російські військові крадуть зброю і набої. Продають їх чи обмінюють.

"1 квітня 2017 затримано військовослужбовця 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, який намагався перевезти через кордон з РФ п'ять одиниць стрілецької зброї. Проводиться розслідування фактів викрадання боєприпасів на передових позиціях 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК. Встановлено, що російські військовослужбовці бригади налагодили продаж боєприпасів кримінальним структурам, а також вимінювали набої та гранати на спиртні напої", - повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ виявила боєприпаси російського виробництва

Місцеві мешканці обмінюють 500 патронів на пляшку горілки чи 5 пачок цигарок.

Російські офіцери на окупованих територіях Донбасу, привласнюють гроші, що виділяються бойовикам. Комісія Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації під час комплексних перевірок підрозділів окупаційних військ на Донбасі виявила факти зловживання службовим становищем російськими офіцерами, які командують місцевими бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі росіяни крадуть зброю у сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути