неділя, 21 січня 2018 18:30

Росія "тренує" на українському Донбасі своїх спецназівців

  Військові сили спеціальних операцій збройних сил Росії напрацьовують бойовий досвід під час "відряджень" в окуповані райони Донбасу. Фото: 112
Військові сили спеціальних операцій збройних сил Росії напрацьовують бойовий досвід під час "відряджень" в окуповані райони Донбасу. Фото: 112

Військові сили спеціальних операцій збройних сил Росії напрацьовують бойовий досвід під час "відряджень" в окуповані райони Донбасу.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Військово-політичне керівництво Росії нарощує потенціал Сил спеціальних операцій, зокрема, за рахунок напрацювання їх командним складом бойового досвіду на території окупованого Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські бойовики обстріляли автобус з цивільними, одна людина загинула (оновлено)

З початку ц.р. на посади т.зв. "радників командирів частин і підрозділів" 1 та 2 АК російсько-окупаційних військ призначаються офіцери ЗС РФ, основна службова діяльність яких пов'язана з організацією підготовки т.зв. підрозділів спеціального призначення.

Росія почала змінювати тактику на Донбасі, роблячи акцент на нарощуванні потенціалу своїх сил спеціального призначення. Саме їх почали використовувати у диверсійних операціях.

Зараз ви читаєте новину «Росія "тренує" на українському Донбасі своїх спецназівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути