Ексклюзиви
неділя, 21 січня 2018 16:43

Окупант змінює тактику на Донбасі

Окупант змінює тактику на Донбасі
Росія почала змінювати тактику на Донбасі. Фото: відкриті джерела

Росія почала змінювати тактику на Донбасі, роблячи акцент на нарощуванні потенціалу своїх сил спеціального призначення. Саме їх почали використовувати у диверсійних операціях.

Про це розповів прес-секретар Міноборони по АТО Дмитро Гуцуляк, повідомляє "24"

Російське військове керівництво під час конфлікту на Донбасі "тренує" свій спецназ.

"Військово-політичне керівництво Росії нарощує потенціал сил спеціальних операцій, в тому числі за рахунок напрацювання бойового досвіду на окупованому Донбасі", – сказав Гуцуляк.

Генштаб РФ велику увагу приділяє саме спецназу, що доводить інтенсивність роботи російських диверсантів в АТО, додав посадовець.

"З початку року на посаді радників командирів частин і підрозділів першого і другого армійських корпусів російських окупаційних військ призначаються офіцери ЗС РФ, основна службова діяльність яких пов'язана з організацією підготовки так званих підрозділів спеціального призначення", – заявив Гуцуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, як пройшла доба в зоні АТО

Росія анексувала український півострів у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. українців.

Зараз ви читаєте новину «Окупант змінює тактику на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути