Ексклюзиви
субота, 30 грудня 2017 20:11

Росія перебуває у старій епосі, вона програє війну - Валенса

Росія перебуває у старій епосі, вона програє війну - Валенса
Росія має програти цю битву і вона її програє - впевнений екс-президент Польщі

Росія має програти війну і вона її програє. Стиль цієї країни не пасує нинішньому часу, тому що в неї старі інтереси, вона живе у старій епосі, а світ – в новій.

Таку думку в програмі "112 International Insight" висловив колишній президент Польщі Лех Валенса.

"Росія знаходиться в старій епосі, а світ – у новій. Світ збільшує структуру та руйнує кордони. Із усіх країн Європи ми робимо одну європейську країну. І вже навіть європейський континент ми робимо глобальним. Немає кордонів для інтернету, супутникового телебачення, для літаків - навіть не знаємо, звідки глобально керують рухом літаків, не знаємо, з якого місця. І стиль Росії, яка сьогодні нападає на Крим і на Східну Україну, він не пасує до сьогоднішніх часів. Вона має програти цю битву і вона її програє", - впевнений екс-президент Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко пояснив, чому не посадив бандитів у тюрми

Валенса говорить, що причиною того, що Україні і Білорусі перешкоджають вступати в ЄС , є Росія.

"Все залежить від того, чи будемо мудро йти в цьому напрямку. В цьому поколінні ми дійсно багато зробили. І в Європі зараз немає кордонів. Тільки маємо проблеми з Росією, що нам перешкоджає долучити якнайшвидше до Європи Україну і Білорусь. Росія має старі інтереси, які не будуть в сьогоднішні часи приносити позитивні ефекти", - додає Лех Валенса.

На наступних президентський виборах в РФ може виграти Путін і тут "не буде ніяких сюрпризів", - впевнений Олександр Квасневський, екс-президент Польщі. Питання в тому, як Путін зможе відкрити нові можливості відносин зі світом, адже для модернізації країни треба партнери на Заході.

Зараз ви читаєте новину «Росія перебуває у старій епосі, вона програє війну - Валенса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути