понеділок, 06 листопада 2017 18:31

Російських офіцерів-невдах готують до ротації на Донбас

Російських офіцерів-невдах готують до ротації на Донбас
До ротації готують тих, хто має низький рівень підготовки, недбало ставиться до службових обов'язків. Фото: ИА "Политика сегодня

Зараз триває підготовка до ротації окупантів офіцерського складу ЗС РФ на Донбасі.

Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, посилаючись на ГУР Міноборони. Передає "Цензор.нет".

"Передбачена дострокова ротація командирів і начальників з-поміж російських офіцерів, які мають низький рівень особистої підготовки, недбало ставляться до службових обов'язків і "не проявили" себе під час бойових дій проти сил АТО. Зазначену категорію офіцерів взагалі не допускають до тестування на предмет продовження служби в складі російських окупаційних військ", - повідомив він.

За словами Лисенка, учора відбулось тестування офіцерів управління одного із з'єднань 1-го АК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Московити випустили 247 снарядів" - показали фото розбитої позиції

"При цьому з 80 офіцерів, які повинні проходити тестування, допустили тільки 15. Щодо інших рішення немає", - заявив він.

Російське командування використовує "тестування" серед молодшого особового складу для підвищення їхньої мотивації до бойових дій.

Серед російських найманців продовжує загострюватися проблема дезертирства. Зокрема, у 3-й ОМСБР 1-го АК числиться 12 дезертирів.

Зараз ви читаєте новину «Російських офіцерів-невдах готують до ротації на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути