Ексклюзиви
вівторок, 29 грудня 2020 07:59

Російські окупанти гатять із важкого озброєння. У нас - поранений

Російські окупанти гатять із важкого озброєння. У нас - поранений
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Протягом минулої доби, 28 грудня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню.

В районі Водяного, на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська неодноразово відкривали вогонь в бік українських позицій з мінометів 120-го калібру та гранатометів різних систем. Для коригування вогню противник застосував БпЛА, використання якого після перетину лінії розмежуванн зупинили наші засоби РЕБ, повідомили в штабі ООС.

Неподалік Південного також відкривали вогонь з мінометів - вже 82-го калібру. Крім них, застосували і великокаліберні кулемети. Неподалік Мар'їнки та Авдіївки противник кілька разів вів вогонь з гранатометів різних систем. Поруч зі Світлодарськом застосував автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети. А біля Новоолександрівки – ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю. Поблизу Чермалика - також застосував стрілецьку зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські сапери знешкоджують міни і снаряди на Донбасі

"Унаслідок ворожого вогню один наш воїн отримав поранення. Військовослужбовця доправили до медичного закладу та надали кваліфіковану допомогу лікарів", - розповіли в штабі.

Від початку поточної доби, 29 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Бойовики обстріляли приватний сектор населеного пункту Водяне. Обстріл вівся з міномету калібру 120 мм. Одна із мін влучила у подвір'я, але ніхто з мешканців не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти гатять із важкого озброєння. У нас - поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути