середа, 25 жовтня 2017 11:54

Російська пропаганда побачила у Захарченку нового президента України

Російська пропаганда побачила у Захарченку нового президента України
Прилєпін вважає, нібито Захарченко входить в п'ятірку "найпопулярніших і шанованих" політиків України. Фото: Sputnik Эстония

Відомий російський письменник-пропагандист Захар Прилєпін заявив, що українці можуть обрати Олександра Захарченка новим президентом України.

Пропагандист, який швидко покінчив з кар'єрою терориста ДНР, висловив таку думку в ефірі російського пропагандистського ток-шоу. Цю заяву помітив український журналіст Денис Казанський та поширив її в Facebook.

Згідно з пропагандистськими висловлюваннями Прилєпіна, Захарченко нібито входить в п'ятірку "найпопулярніших і шанованих" політиків України.

"Порошенко ледь не з'їв цей папір (з таємним соцопитуванням)! Він сказав: як це може бути взагалі? Ну ось так от! Так може бути ", - розповів пропагандист, уточнивши, що Захарченко напевно виграв би в Україні вибори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мріяли про Росію на весь світ, а опинилися в ОРДЛО - журналіст про жителів Донбасу

В свою чергу, український журналіст Денис Казанський прокоментував заяву Прилєпіна.

"Якщо на секунду припустити, що російський письменник дійсно вірить у власні слова, то уявляєте який рівень компетентності у російської сторони стосовно українського питання? Це ж навіть не невігластво. Це вже божевілля", - наголосив він.

Нагадаємо, на окупованих російськими найманцями територіях шахтарям роздали пакети з їжею "за вірність ДНР".

Зараз ви читаєте новину «Російська пропаганда побачила у Захарченку нового президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути