четвер, 15 вересня 2022 10:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті – люди досі під завалами
9

Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі
Фото: t.me/pavlokyrylenko_donoda
Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі
Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі
Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі
Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі

Минулої доби найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі.

Близько півночі росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті, повідомив у четвер вранці голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Telegram. За попередньою інформацією, під завалами може перебувати четверо людей. На місці працює ДСНС.

"У Торецьку окупанти поцілили в лікарню, де поранили одну людину й пошкодили три відділення. У Світлодарській громаді росіяни обстрілювали Одрадівку та Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила. Вночі були прильоти по Сіверську, там пошкоджено приватні будинки", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою вгатила по Донеччині: багато жертв

У Покровському районі росіяни ударили по тиловому Мирнограду й прифронтових Авдіївській та Очеретинській громадах. У Мирнограді влучили в шахту, поранена одна людина. За попередньою інформацією, стріляли касетними боєприпасами зі "Смерчів".

"В Авдіївці знову масований артобстріл центру міста. В Очеретинській громаді з "Ураганів" обстріляли Новобахмутівку. Кожен злочин росіян ретельно документуємо! За все відповідатимуть", – додав Кириленко.

Вночі 14 вересня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську на Донеччині. По приватному сектору міста випустили, за попередніми даними, ракету С-300, що впала просто посеред житлового кварталу. Частково пошкодила щонайменше три приватні будинки. Від пожежі, що спалахнула, згорів гараж.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті – люди досі під завалами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути