понеділок, 28 березня 2022 08:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни зранку обстріляли Рубіжне: є жертви серед мирних жителів
3

Вранці 28 березня російські окупанти обстріляли Рубіжне Луганської області.

Від ворожого обстрілу загинула щонайменше одна людина, ще один мирний житель отримав поранення, заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Кількість жертв наразі уточнюють.

"Невтішні новини із самого ранку – росіяни знову обстріляли Рубіжне. Постраждав житловий будинок, знайдено тіло одного загиблого, пораненого відправлено каретою швидкої допомоги до лікарні", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти "Градами" обстріляли Золоте на Луганщині

Росіяни не в змозі просунутися далі, тому продовжують зриватись на мирних жителях. Протягом минулої ночі окупанти обстріляли також будинки в Сіверськодонецьку.

Окупанти зранку обстріляли Рубіжне
Фото: t.me/luhanskaVTSA
Окупанти зранку обстріляли Рубіжне
Окупанти зранку обстріляли Рубіжне

"Про трагедію у Борівському із загибеллю дитини та пораненням ще однієї вже відомо всім. Вчора ЗСУ витіснили ворога з одного з районів Рубіжного. Загалом на Луганщині та Донеччині за день ми відбили п'ять масованих атак російської армії. Маємо знищені танки, БМП, автотранспорт противника. Поки була відносна тиша, рятувальникам вдалося заживити ще одну насосну станцію в Рубіжному та подати людям довгоочікувану воду", - додав Гайдай.

Російські окупанти прицільно обстрілювали Луганщину протягом неділі, 27 березня. Зокрема, атакували Сіверськодонецьк, Рубіжне, Лисичанськ, Борівське, Воєводівку.

У результаті ворожого обстрілу у Борівському загинула дитина. Ще двоє, серед яких також дитина, - травмовані.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни зранку обстріляли Рубіжне: є жертви серед мирних жителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути