вівторок, 12 липня 2022 16:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни в Маріуполі хотіли полагодити електрику, але все спалили

Росіяни в Маріуполі хотіли полагодити електрику, але все спалили
Ремонт електромережі зможуть провести, якщо РФ відправить запчастини. Фото: pixabay

У Лівобережному районі Маріуполя окупанти намагалися полагодити електропостачання.

Росія відправила коштовне обладнання – нову підстанцію, але під час монтажних робіт стався вибух і все перетворилося на попіл. Про це розповів радник мера Петро Андрющенко у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Окупаційна влада доб'є вас відсутністю медицини" – у Маріуполі шукають лікарів

У Кальміуському районі Маріуполя місцеві залишилися без електрики. В підстанцію на вул. Покришкіна влучила блискавка. Щодо ремонту та/або заміни така звана "адміністрація" окупантів каже – не менш місяця, якщо Росія вчасно відправить запчастини.

"Вся влада окупантів – то велика дупа, з якої проростають руки з повної відсутності мізків. Все це було б смішно, якби не страждали наші маріупольці. То, мраZота. Закінчуйте експерименти та скажіть людям правду, що їм треба їхати з міста до зими. Не тримайте їх заручниками власних красивих картинок", – звернувся до окупантів Андрющенко.

Після підриву російських саперів у суботу на металургійному комбінаті імені Ілліча та на Азовсталі окупанти наказали, щоб завали там розбирали лише робітники-маріупольці.

Тепер поширюють плітки, що завод купили китайці і що "зараз працюєте безкоштовно, щоб вони могли почати роботи і одразу всіх, хто був на завалах, беруть на високу зарплату". Насправді маріупольців просто не шкода.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни в Маріуполі хотіли полагодити електрику, але все спалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути