Ексклюзиви
четвер, 24 лютого 2022 16:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни гинуть. Оперативний задум Росії не спрацював - ОП

Росіяни гинуть. Оперативний задум Росії не спрацював - ОП
Понад 40 українських військових загинули, чинячи опір російському ворогу. Є загиблі серед цивільного населення, зокрема діти. Фото: пресслужба Генерального штабу ЗСУ

Ситуація станом на середину дня 24 лютого свідчить про те, що оперативний задум Росії щодо України не спрацював.

Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передає "Інтерфакс-Україна".

"У них не вийшов бліцкидок з усіх напрямків. Українська армія працює дуже добре. Росіяни потрапляють у полон і гинуть. Тим, хто потребує медичної допомоги, вона надається. Донбас – вистояли. Харківський напрямок – сил вистачає. На півночі та півдні країни робляться всі зусилля, щоб заблокувати сили ворога", – написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Білорусі випустили балістичні ракети в бік України

Він вкотре нагадав, що ціль Росії – "дестабілізація нашої держави. Це їм не вдалося і не вдасться".

"Проблемна ситуація у зв'язку з диверсантами та спробами десанту поблизу Києва. Важливо – виявляти максимальну пильність та відловлювати всіх ворожих бійців, ким би вони не були і що б не говорили. Усі політики, депутати різного рівня, лідери громад, мери міст зобов'язані робити все, щоб забезпечувати життя людей", – наголосив він.

Президент Росії Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України. У різних містах нашої держави лунають вибухи. Ворог атакував прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску. Атаки відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки й стрілецької зброї.

По всій Україні запровадили воєнний стан.

Понад 40 українських військових загинули, чинячи опір російському ворогу. Є загиблі серед цивільного населення, зокрема діти.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни гинуть. Оперативний задум Росії не спрацював - ОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути