понеділок, 26 липня 2021 00:31

Росіяни блокують роботу майже всіх КПВВ на Донбасі

Росіяни блокують роботу майже всіх КПВВ на Донбасі
Майже всі КПВВ на Донбасі не працюють. Фото: Укрінформ

Із семи контрольних пунктів в'їзду-виїзду, що знаходяться на лінії фронту на Донбасі, повноцінний пропуск громадян здійснює лише "Станиця Луганська"

"Контрольні пункти працюють щодня з 08.00 до 16.00. Однак, рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорів заблоковано з боку тимчасово окупованій території України... З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в "Станиці Луганській", - йдеться в повідомленні пресслужби штабу Операції Об'єднаних сил.

Пасажиропотік на КПВВ "Станиця Луганська" порівняно з минулим тижнем збільшився на 35%.

"Всього за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України пройшли 9 991 особа, а на контрольовану територію - 10 019 людей", - наголошують у штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спекотна доба на Донбасі: поранили мирного жителя

На тимчасово окупованій території Луганської області катастрофічна нестача питної води. Окупаційна влада РФ критично обмежила постачання питної води населенню, що в спеку може вплинути на сильне погіршення якості води.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни блокують роботу майже всіх КПВВ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути