Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2022 16:56

Росія завезла на Донбас танки, САУ та пальне

Росія завезла на Донбас танки, САУ та пальне
Росія за січень приховано завезла в ОРДЛО пальне, набої та військову техніку. Фото: mil.ru

Росія у січні приховано завезла на окупований Донбас до 9 тис. т пального, танки, БМП, САУ та безпілотники.

Доставляли все Збройні сили РФ залізничним і автомобільним транспортом, повідомляє Головне управління розвідки міністерства оборони у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія почала перекидати своїх десантників до кордону з Україною – ЗМІ

"У січні окупанти приховано завезли залізничним і автомобільним транспортом з території РФ до з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів до 9 тис. тонн пального, декілька одиниць танків і броньованих машин, самохідних артилерійських установок, безпілотних літальних апаратів російського виробництва, інше озброєння та боєприпаси, у тому числі для артилерійських систем і мінометів", - сказано в повідомленні.

Крім того наприкінці січня командування окупаційних військ направило до вищих органів управління ЗС РФ заявки на комплектування з'єднань і частин 1 та 2 АК додатковим озброєнням, за даними розвідки. А також на постачання запасних частин для відновлення військової техніки.

РФ продовжує поставки паливно-мастильних матеріалів, боєприпасів, озброєння та військової техніки через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Зокрема, на тимчасово окуповані території з Росії доставлено понад 30 вагонів з боєприпасами, близько 8 тисяч тонн пального для техніки, понад 10 одиниць танків і бойових машин піхоти.

Зараз ви читаєте новину «Росія завезла на Донбас танки, САУ та пальне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути