субота, 25 березня 2017 20:02

"Росія захопить більше нашої території" - експерт оцінив апетити Путіна

"Росія захопить більше нашої території" - експерт оцінив апетити Путіна
Для російської зовнішньої політики Лівадійський палац — це священне місце, де Сталін, Черчилль і Рузвельт ділили світ. Це те, до чого прагне нинішній президент Росії

"Нам потрібно готуватися до співіснування в режимі замороженого конфлікту. Може бути, що й бойові дії не припиняться. Їхні керівники уявляють себе в кордонах Луганської та Донецької областей повністю, а не обрізано. Вони мотивовані захопити більше території, а потім заморожувати. Мінські домовленості не будуть стримувати. Ескалація неминуча", - сказав політолог Володимир Горбач.

Про це повідомляє "Громадске радіо".

"Росія інтерпретує узаконення блокади як вихід з Мінських домовленостей. Відбувається гра "Виштовхування партнера з Мінських домовленостей", щоб покласти на нього відповідальність", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажки бойовиків поїхали в Крим на таємну зустріч - Чубаров

"У Криму відбувся натяк, символічний жест. Плотницького і Захарченка посадили в Лівадійському палаці і сказали, що це інтегратори Донбасу в тіло РФ. Для російської зовнішньої політики Лівадійський палац — це священне місце, де Сталін, Черчилль і Рузвельт ділили світ. Це те, до чого прагне нинішній президент Росії", - каже Горбач.

В окупованому Криму відбулася церемонія встановлення "інтеграційного комітету" Росія - Донбас". Перше засідання "комітету" пройшло в Лівадійському палаці за участі "спікера держради Криму" Володимира Константинова, ватажків ДНР і ЛНР Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. А також членів Ради федерації РФ і представників низки суб'єктів Росії, які "реалізують спільні з Донбасом проекти".

Зараз ви читаєте новину «"Росія захопить більше нашої території" - експерт оцінив апетити Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути