четвер, 24 жовтня 2019 06:30

Росія приховує від жителів Л/ДНР інформацію по переговорах в "нормандському форматі"

Росія приховує від жителів Л/ДНР інформацію по переговорах в "нормандському форматі"
Росія приховує інформацію про "нормандські переговори". Фото: РБК

Окупанти активно взялися за нарощування пропагандистського інформаційного тиску на населення тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях.

За рахунок російської фінансової та ідеологічної підтримки зростає активність проросійськи налаштованих громадських рухів, об'єднань і організацій, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України

"Зокрема, з початку жовтня під виглядом агітації за створення т.зв. "добровільного товариства сприяння армії, авіації і флоту" інтенсивно поширюється недостовірна і перекручена інформація, в т.ч. чутки про відновлення активних бойових дій підрозділами Об'єднаних сил і вихід України з переговорів в "нормандському форматі". Таким чином російська окупаційна адміністрація намагається відвернути увагу населення тимчасово окупованих територій від нагальних соціально-економічних проблем, які все більше загострюються ", - повідомляє розвідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас заїхала чергова "гумдопомога" від росіян

Також стало відомо, що окупанти приховують різке збільшення захворюваності місцевих жителів і військовослужбовців окупаційних військ на туберкульоз та інші інфекційні захворювання.

Російський уряд погодив рішення, згідно з яким українців визнають носіями російської мови без іспитів. Відповідний законопроект внесли до Держдуми.

Зараз ви читаєте новину «Росія приховує від жителів Л/ДНР інформацію по переговорах в "нормандському форматі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути