Ексклюзиви
четвер, 30 листопада 2017 11:19

Росія планує розмістити в Криму зенітні ракети

Росія планує розмістити в Криму зенітні ракети
Фото: Корреспондент.net

Російська влада планує розгорнути в окупованому Криму зенітну ракетну систему С-400 "Тріумф".

Система протиповітряної оборони С-400 надійшла на озброєння армії Росії в Криму в 2016 році. Про це заявила прес-служба Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації.

"Найближчим часом новий комплекс заступить на бойове чергування в Криму по захисту повітряного простору РФ", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США не згодні з відмовою Росії говорити про анексію Криму

Як зазначається, ця ракетна система здатна вражати цілі на відстані до 400 км, а на відстані 60 км - балістичні цілі, що летять зі швидкостями до 4,8 км/с на висотах від кількох метрів до кількох десятків кілометрів.

Нагадаємо, що 2018-го року окупанти планують добудувати паркан на адміністративному кордоні анексованого Криму з материковою частиною України. Витратити на об'єкт планують 213 млн рублів, що дорівнює приблизно $3,5 млн.

Зараз ви читаєте новину «Росія планує розмістити в Криму зенітні ракети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути