вівторок, 11 квітня 2023 09:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія перекинула на північ Донеччини велику колону техніки: відео

Росія перекинула на північ Донеччини велику колону техніки: відео
Росія перекидає військову техніку на північ Донеччини. Фото: t.me/andriyshTime

Російські окупанти перекидають військову техніку на північ Донецької області.

Колони рухаються з Вугледара та Волновахи у бік Донецька, а також на Новоазовськ, повідомив 11 квітня радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram

"Техніка, що їде у бік окупованого Маріуполя, потребує ремонту. Решта ж на розвилці вирушила на північ регіону. Зафіксовано рух військових колон з БК по трасі Новоазовськ/Тельманово-Гранітне-Волноваха в умовно зворотньому напрямку", – написав він.

У цієї техніки ворога може бути два пункти призначення. Перший з них – це Донецьк. Однак є й другий варіант, зазначив Андрющенко. Російська техніка може рухатися в об'їзд Донецька на Іловайськ, а звідти її можуть перекинути в бік Бахмута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ виснажили сили "Вагнера" у Бахмуті: свіжі карти боїв

"Якщо кара небесна чи людська знову зробить непридатним міст у Гранітному, логістика окупантів знову матиме велики проблеми через збільшену відстань та необхідність рухатися через Маріуполь з його ускладненим рухом", – додав посадовець.

Розпочалася 412-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Попри численні втрати в техніці та живій силі, противник не відмовляється від ведення загарбницької війни. Продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Минулої доби наші захисники відбили 52 атаки противника на зазначених напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекинула на північ Донеччини велику колону техніки: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути