середа, 24 серпня 2016 19:12

Росія направить черговий "гумконвой" на Донбас

Росія направить черговий "гумконвой" на Донбас

Російська Федерація відправить ще один "гумконвой" на Донбас 25 серпня 2016 року. МНС Росії завершило формування 55-ї автомобільної колони з гуманітарною допомогою.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

"В Ростовській області завершилося формування колони МНС Росії з гуманітарною допомогою для жителів Донецької і Луганської областей. Її вихід з Донського рятувального центру МНС Росії відбудеться вранці 25 серпня", - йдеться в повідомленні.

На Донбас відправлять 70 автомобілів з "гуманітарною допомогою" загальною вагою понад 600 тонн.

"Основна маса вантажу - це продукти харчування: консерви, борошно, цукор, крупи, макаронні вироби, каші, масло, пюре, соки, а також насіння сільськогосподарських культур, медикаменти, художня і навчальна література", - розповіли в російському відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівпорожній гумконвой привіз на Донбас музичні інструменти

Для формування колони "гуманітарний вантаж" надходив від громадських організацій і профспілкових об'єднань з різних регіонів Росії.

"Перед вантаженням проведено обов'язковий плановий технічний огляд автомобілів, проведена дозаправка і заміна витратних матеріалів. Водії проінструктовані і готові до руху", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, в День Незалежності України, російські окупаційні війська черговий раз нагадали про свою підступність та ворожість. За день окупанти 43 рази порушували режим тиші.

Зараз ви читаєте новину «Росія направить черговий "гумконвой" на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути