понеділок, 09 березня 2020 15:07

Росія хоче привезти в ОРДЛО чоловіка з коронавірусом

Росія хоче привезти в ОРДЛО чоловіка з коронавірусом
Розвідка повідомляє, що на Донбас хочуть привезти людину з коронавірусом. Фото: ТСН

На території РФ перебуває чоловік, який нещодавно повернувся з Китаю та у якого виявлено симптоми коронавірусу COVID-19.

Він є українським громадянином, але всупереч законодавству незаконно стала власником російського паспорту, повідомляє розвідка.

"Оскільки чоловік має місце реєстрації на території тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей, росіяни не довго думаючи, вирішили його якнайшвидше доставити в ОРДЛО, а не лікувати у своїх медичних закладах. Взагалі Росія полюбляє розповідати про кількість російських паспортів, які отримали мешканці непідконтрольної уряду України території та які привілеї очікують "потенційних росіян", але, у той же час, як бачимо, легко відмовляється від своїх новоспечених громадян, тим самим вкотре показуючи своє лицемірне обличчя", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Італії заборонили весілля й похорони через коронавірус

Цей випадок свідчить про неготовність РФ взяти під контроль ситуацію у зв'язку з можливим поширенням коронавірусу навіть на своїй території.

"Найближчим часом, з російського міста Новошахтинськ очікується передислокація хворого з підозрою на коронавірусну інфекцію на неконтрольовану ділянку українсько-російського кордону в районі пункту пропуску "Довжанський", а далі чоловіка передадуть до однієї з лікарень на території ОРДЛО", - повідомляє розвідка.

Станом на ранок 9 березня у світі зареєстровано 110 тис. 041 випадок захворювання на коронавірус COVID-19. Із них 3 тис. 825 закінчились смертю, у той час як 62 тис. 053 (56,4%) осіб одужали.

Зараз ви читаєте новину «Росія хоче привезти в ОРДЛО чоловіка з коронавірусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути