Ексклюзиви
понеділок, 25 грудня 2023 11:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія готує новий наступ у 2024 році - військовий експерт

Росія готує новий наступ у 2024 році - військовий експерт
Окупанти готують новий наступ після виборів у РФ. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти на початку наступного року можуть піти у новий наступ.

Після президентських виборів у Росії в березні 2024 року, коли диктатор Володимир Путін знову очолить РФ, відбудеться старт нової наступальної операції в Україні, вважає військовий експерт Михайло Жирохов, передає OBOZ.UA.

"Я впевнений, що росіяни не зупинятимуться. Перевибори Путіна, які пройдуть у березні, стануть стартом для нової хвилі мобілізації. Очевидно, на літо росіяни готують наступ. Про це також говорять західні аналітики. Зокрема, в матеріалі Bild вже розписані плани Росії на захоплення міст Харкова і Дніпра та розподіл України по річці Дніпро. Приблизно те саме прогнозують і деякі британські військові експерти", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія посилить наступ на початку 2024 року - ISW

Жирохов додав, що наразі про жодні наступальні операції українських Сил оборони не може йтися, адже поки що незрозуміла ситуація з військовою допомогою з боку США.

Розпочалася 670-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовуючи тактику терору. Протягом минулої доби відбулося 66 бойових зіткнень, повідомив уранці 25 грудня Генеральний штаб Збройних сил України. Російські окупанти вчергове атакували країну, застосувавши 31 БпЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони України 29 ударних БпЛА знищено.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує новий наступ у 2024 році - військовий експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути