субота, 09 червня 2018 13:55

Росія готує чергову партію "гарматного м'яса" для Донбасу

Росія готує чергову партію "гарматного м'яса" для Донбасу
В Росії будуть готувати "добровольців" для відправки на схід України. Фото: Nv

У російському Центрі тактичної та вогневої підготовки "Партизан" протягом літа будуть навчати "добровольців", які згодом відправляться на схід України для участі в бойових діях.

Про це в Facebook розповів координатор групи "Інформаційний опір", депутат з фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що тренування "добровольців" буде проходити протягом всього літа.

"Навчання нового набору проходить з 1-го червня і закінчиться 31 серпня по наступній програмі: курс топографії та орієнтування на місцевості, тактична медицина, курс виживання, спецкурс "Партизан" з ведення бою в місті і лісі, вогнева підготовка з використанням різних видів стрілецької зброї", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську п'яний чоловік смішно осквернив "республіку"

Він також зауважив, що протягом останніх чотирьох років цей центр спеціалізується на підготовці диверсантів за спеціальною програмою, що дозволяє в короткі терміни навчити "курсантів" основним навичкам диверсійно-терористичної діяльності.

"Випускники центру призначаються на посади командирів ДРГ, виконують функції інструкторів у складі російських окупаційних військ на Донбасі. За час існування центру підготовлено понад 400 терористів, більшість з яких нагороджені "медалями" і "орденами" "ЛДНР" ", - розповів Тимчук.

Росія ні за яких обставин не погодиться віддати Україні окупований Донбас навіть, якщо на неї будуть продовжувати тиснути санкціями. Військовий експерт Олексій Арестович зазначив, що не бачить ніяких внутрішніх та зовнішніх факторів, які говорили б про те, що ситуація, в якій Путін під міжнародним тиском віддасть Донбас, в принципі можлива.

Зараз ви читаєте новину «Росія готує чергову партію "гарматного м'яса" для Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути