вівторок, 04 грудня 2018 17:24

Росія активізує свої сили на окупованому Донбасі

Росія активізує свої сили на окупованому Донбасі
На окупованому Донбасі військові сили Російської Федерації активізували розвідку вздовж українсько-російського кордону - фото Корреспондент.нет

На окупованому Донбасі військові сили Російської Федерації активізували розвідку вздовж українсько-російського кордону.

Бойові частини ворожих військ екстрено доукомплектовуються і приводяться у боєготовність, повідомив спікер Міноборони, полковник Дмитро Гуцуляк.

Таку активність ворога можна розглядати як підготовку до початку бойових дій.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування запровадило особливий режим підтримання постійної бойової готовності з'єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ. У зв'язку з цим підрозділи російських окупаційних військ перебувають у стані "особливого режиму несення служби" та інтенсивно проводять заходи, характерні для приготувань до активізації бойових дій. Зокрема, передові позиції посилюються додатковими бронегрупами й артилерійськими розрахунками із забезпеченням їх подвійним боєкомплектом", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія створила біля України дивізію прориву

Також зазначається, що російським військовим відмінені відпустки через воєнний стан в Україні.

Введення правового режиму воєнного стану позначилося на обстановці на передовій: обстрілів з боку окупантів стало більше.

Перш за все, через страх, що українські воїни підуть у наступ противник на деяких напрямках збільшив кількість обстрілів.

Зараз ви читаєте новину «Росія активізує свої сили на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути