вівторок, 30 жовтня 2018 08:56

Російський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі

Російський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі
На позиціях бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі потрапив під обстріл російський пропагандист Олександр Сладков. Фото - informator.news

На позиціях бойовиків незаконних збройних формувань на Донбасі потрапив під обстріл російський пропагандист Олександр Сладков. Відповідне відео в Facebook опублікував офіцер ЗСУ і блогер Анатолій "Штірліц" Штефан.

"Пару десятків метрів не вистачило для зустрічі пропагандиста Сладкова з його "героями", які очолюють 200-ю бригаду", - написав він.

На опублікованому ролику видно, як бойовики розповідають пропагандисту про те, що на позиціях Збройних сил України з'явився американський прапор. Після цього на відстані декількох метрів відбувається вибух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський пропагандист на камеру осквернив могилу Бандери

"Люблю сепарскіе відео з прив'язкою. І артилеристи люблять ", - додають в коментарях.

У мережі показали фото вбитого на Донбасі бойовика так званої ДНР на прізвисько "Атаман". 48-річного Атамана Романа Дмитровича ліквідували в п'ятницю, 26 жовтня. Сам він родом з Макіївки в Донецькій області. Виконував бойові завдання бойовиків в другому окремому танковому батальйоні ДНР "Дизель".

Зараз ви читаєте новину «Російський пропагандист потрапив під обстріл на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути