субота, 29 червня 2019 14:03

Російський безпілотник засвітився на Донбасі

Російський безпілотник засвітився на Донбасі
Елерон зафіксували не впеше

Воїни полку "Азов" зафіксували чергові докази використання російсько-терористичними військами на Донбасі безпілотника виробництва РФ.

Про це повідомляє Цензор НЕТ".

"На початку червня 2019 року силами технічної розвідки полку "Азов" було виявлено, що ворог коригує роботу своєї артилерії по позиціях наших підрозділів завдяки БПЛА "Елерон" російського виробництва. "Азовці" вирішили підняти свій безпілотник для фіксування "Елерона" в повітрі та його супроводження до місця посадки в окупованій нині Горлівці. Отже, було отримано беззаперечні докази використання окупантами на Донбасі озброєння, що постачається з Росії", - йдеться в повідомленні.


Як нагадали в пресслужбі полку, БПЛА цього типу вже був знищений "Азовом" на початку березня. Після цього безпілотник був досліджений, отримані дані "азовці" успішно використовують для боротьби з російськими окупантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли прифронтовий населений пункт

БПЛА типу "Елерон" розробила казанська компанія "Енікс" у 2003 році. З 2013 року проводяться серійні закупівлі цих комплексів для оснащення ними сухопутних військ Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Російський безпілотник засвітився на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути