понеділок, 21 червня 2021 09:15

Російські окупанти обстріляли позиції ЗСУ і отримали відповідь

Російські окупанти обстріляли позиції ЗСУ і отримали відповідь
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 20 червня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню - чотири обстріли та один проліт БПЛА.

На обстріли противника українські військові відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед наших захисників немає, повідомили в штабі ООС.

Зазначається, що гаряче було біля Старогнатівки, Травневого, Причепилівки та Новозванівки. Тут у бік позицій українських військових окупанти гатили з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів з мінометів 120-го калібру та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинуть десятки тисяч - секретар РНБО прокоментував можливе взяття Донецька

"На Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату із перетином лінії розмежування. БПЛА противника подавили засобами РЕБ", - сказано в повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 21 червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Окупанти розмістили на непідконтрольній території в населеному пункті Бойківське Донецької області п'ять танків Т-64 з порушенням лінії відведення. Також збройні формування Російської Федерації продовжують перешкоджати роботі спостерігачів на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти обстріляли позиції ЗСУ і отримали відповідь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути