Ексклюзиви
четвер, 12 серпня 2021 08:20

Російські найманці наробили біди в двох селах

Російські найманці наробили біди в двох селах
Бойовики розгромили будинки та двори селян. Фото: facebook.com/pressjfo.news

11 серпня збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один військовий отримав вогнепальні осколкові поранення. Зараз перебуває в лікарня, стан його здоров'я - задовільний.

Від обстрілів вчора постраждали лише населені пункти Донецької облатсті, звітують в ООС.

Зокрема бойовики цілили з артилерійських систем калібру 122-мм по селам Новомихайлівка Мар'їнського району та Новоселівка Друга Ясинуватського району.

В Новомихайлівці снаряди пошкодили ферму та лінію електропередач. Без світла лишилися населені пункти Тарамчук, Славне, Солодке, Новомихайлівка. В останній не має і водопостачання.

Внаслідок обстрілу Новоселівки Другої загинув місцевий житель1935-го року народження. Також зруйнувало приватні будинки та двори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські бойовики обстріляли прифронтовий Нью-Йорк

Поблизу Луганського Бахмутського району окупанти стріляли зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У напрямку Миронівського Бахмутського району ворог вів вогонь зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

У районі селища Піски Ясинуватського району використали станкові протитанкові, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Крім того, на межі Донецької і Луганської областей зафіксували проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування.

Сьогодні зранку порушень тиші не фіксували.

10 серпня на Донбасі російські окупанти обстрілювали наших бійців з автоматичних станкових гранатометів. Поранили трьох військових. Один із них, Олексій Кайданович, помер у лікарні. Стан інших двох бійців задовільний.

Загиблий родом із Новограда-Волинського Житомирської області. Воював у 54-му розвідбатальйоні. Мав дружину, падчерку й 6-річного сина.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці наробили біди в двох селах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути