вівторок, 11 жовтня 2016 09:15

Російські диверсанти рахують втрати після ближнього бою

Російські диверсанти рахують втрати після ближнього бою
Фото: dn.depo.ua

На маріупольському напрямку у понеділок, 10 жовтня, відбувся бій між диверсійно-розвідувальною групою бойовиків та бійцями АТО.

Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Олександр Кіндсфатер.

"Близько дев'ятої години ранку відбулося бойове зіткнення з російською диверсійно-розвідувальною групою. Із відстані 15 метрів українські військовослужбовці відкрили вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів на ураження. Ворог зазнав значних втрат і відступив", - розповів Кіндсфатер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі триває позиційна війна

Він пов'язує це з перекиданням із Росії матеріально-технічного забезпечення на Донбас. За минулу добу кількість обстрілів на маріупольському напрямку значно збільшили.

"Окупанти 27 разів відкривали прицільний вогонь із протитанкових, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях поблизу Мар'їнки, Павлополя, Водяного, Широкиного, Талаківки, Гнутового. Терористи активно застосовують заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння, зокрема артилерію. 13 разів вони били по українських військових у Мар'їнці, Талаківці, Водяному, Широкиному та Бердянську з мінометів калібру 82 та 120 міліметрів, із самохідних артилерійських установок калібру 152 і 122 міліметри. Гатили з окупованих населених пунктів Саханка, Безіменне, Комінтернове, Заіченко, Ленінське", - поінформував прес-офіцер.

Як повідомляли, бойовики вдвічі збільшили кількість обстрілів. Водночас противник активно використовує важке озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Російські диверсанти рахують втрати після ближнього бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути