неділя, 11 березня 2018 18:59

Російська ДАІ змушує водіїв змінювати "номерні знаки ЛДНР" на українські

Російська ДАІ змушує водіїв змінювати "номерні знаки ЛДНР" на українські
Росіяни не впускають машини з фейковими номерами. Фото: "Інформатор"

Співробітники російської Державтоінспекції вимагають від жителів окупованих територій Донбасу, які перетинають КПВВ на автомобілях, замінити номерні знаки ДНР і ЛНР на автомобілях на українські.

Про це повідомляє прес-служба української Держприкордонслужби.

Співробітники ДПСУ отримали інформацію від своїх джерел про те, що главу "Гірницької районної адміністрації" в окупованій Макіївці Сергія Голощапова на шляху з ДНР через КПВВ не пропустили співробітники російської Державтоінспекції. Представники ДАІ зажадали замінити номерні знаки ДНР на автомобілі на українські. В разі непокори пригрозили штрафом і евакуацією автомобіля на штрафмайданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР заарештували українського блогера

Людей із документами псевдореспублік неодноразово не впускали до Росії. Росіяни вимагали документи України. Хоча ватажки ЛДНР вимагали від мешканців брати фейкові документи.

За обміняних у грудні 2017 року бойовиків ДНР узялися "співробітники" МГБ. Їх оголосили зрадниками. Про це заявив голова невизнаної республіки Олександр Захарченко.

Зараз ви читаєте новину «Російська ДАІ змушує водіїв змінювати "номерні знаки ЛДНР" на українські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути