вівторок, 28 травня 2019 16:48

Російська війна забрала життя ще одного українця
13

В Нікополі Дніпропетровської області попрощалися зі старшиною 24-го окремого штурмового батальону "Айдар". 53-ї окремої механізованої бригади 33-річним Олександром Пузиковим.

Він загинув 24-го травня під час виконання бойового завдання в Донецькій області, повідомляє NikopolNews.

Олександр Пузиков народився 08 травня 1986 року. Закінчив Нікопольський професійний технічний ліцей №42 за спеціальнистю електрозварювальника.

Олександр Пузиков загинув на Донбасі під час виконання бойового завдання
Фото: NikopolNews
Прощання відбулося вранці 28 травня, прийшли близікі та небайдужі
Половину життя прослужив в армії, у 2008-2009-му роках брав участь в операції в Косово
На похороні були присутні побратими загиблого українця
Мати Олександра не могла прийняти болючу втрату та стримати своїх сліз і емоцій.Більш за все карала себе за загибель сина

З 2004 по 2013 рік він проходив військову службу в управлінні 6-го армійського комплексу оперативного командування "Південь". Був там на посаді водія, а потім командиром відділення, заступником командиру взводу, старшиною роти.

Олександр з 2008-го по 2009-й роки брав участь в складі миротворчої місії в Косово.

У 2013-му звільнився з військової служби та працював в 2-й державній пожежно-рятувальній частині Міністерства надзвичайних ситуацій в місті Дніпро старшим водієм.

Згодом він повернувся на службу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поховають бійця "Айдару", якого 2014-го закатували в полоні

На прощання з військовим зібралися рідні, близькі та небайдужі люди. Коли труну несли на кладовище, люди ставали на коліна.

"А от матері ніколи не звикнути до непоправної втрати. В той час, коли ведучий говорив промови, коли духовенство звершувало обряд, коли лунала тужлива "Пливе кача", жінка не зводила погляду зі своєї дитини. Вона торкалася долонями холодного чола, цілувала, просила пробачення. І весь світ зник для неї. І нічого, і нікого не чула. Бо бачила сина востаннє. Коли настав час, і побратими взяли труну, благала не забирати. Хоч хвилину ще, хоч секунду просила побути разом",- пише журналіст, що був присутнім на прощанні.

25 травня 2018 року під селищем Зайцеве Донецької області, був убитий доброволець Мар'ян Корчак. 22-річний воїн Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" з позивним "Хитрий" загинув від осколків снаряду 152 калібру. Рідні та друзі Мар'яна поділилися спогадами про воїна.

Зараз ви читаєте новину «Російська війна забрала життя ще одного українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути