вівторок, 18 квітня 2017 15:11

Робітники Алчевського меткомбінату пригрозили розпиляти завод на метал

Робітники Алчевського меткомбінату пригрозили розпиляти завод на метал
Робітники Алчевського металургійного три місяці не отримують зарплати. Погрожують розпиляти завод на метал

Працівники Алчевсього металургійного комбінату погрожують розпиляти завод на метал, якщо керівники ЛНР не виплатять їм заробітну плату.

Про це повідомляє Depo.ua.

"Доки не вирішать проблеми із сировиною, нехай АМК теліпається хоч так. Інакше до літа всю "медяху" винесуть, потім - "нержу", а там і все поріжуть на метал. Самі робітники АМК. "Медяху" вже тягнуть кілограмами, бо три місяці не отримують зарплату. Усім начхати на сумління й рідний завод, коли дітей нема чим годувати", - каже співробітниця заводу Ірина Гурська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку шахтарі збираються на мітинг вимагати від ватажка ДНР зарплату - розвідка

Робітники Алчевського меткомбінату ще сподіваються на сировину з Росії. Якщо її завезуть, завод запрацює на повну потужність. Тоді можна сподіватися виплати грошей.

14 лютого Алчевський металургійний комбінат зупинив роботу через блокування залізниці і нестачу залізорудної сировини, що поставляється з гірничо-збагачувальних комбінатів групи "Метінвест".

Зараз ви читаєте новину «Робітники Алчевського меткомбінату пригрозили розпиляти завод на метал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути