неділя, 07 травня 2017 16:32

Рідні і близькі попрощалися із загиблим снайпером

У Житомирі попрощалися із загиблим 25-річним бійцем 95-ої аеромобільної бригади Валентином Ковальським.

Церемонія прощання відбулася на майдані Корольова, передає "УНІАН".

"Із бійцем, який отримав тяжке поранення в Шахтарському районі під Савур-Могилою Донецької області попрощалися рідні і близькі, побратими-десантники, духовенство, представники влади і громадськості. У церемонії прощання з Ковальським взяли участь більше 300 чоловік. Люди навколішки провели героя в останню путь", - йдеться у повідомленні.

  Рідні і близькі попрощалися із  Валентином Ковальським
Рідні і близькі попрощалися із Валентином Ковальським

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики випустили 40 мін по Авдіївській промзоні - Мотузяник

Під час церемонії прощання з Ковальським прозвучало, що він був патріотом України та геройськи воював в АТО. Після прощання на майдані Корольова траурна процесія з автобусів та автівок попрямувала на військове кладовище на Смолянці, де відбулося поховання і віддання військових почестей солдатові - герою.

  Рідні і близькі попрощалися із  Валентином Ковальським
Рідні і близькі попрощалися із Валентином Ковальським

Валентин Ковальский ( 9 травня 1991 року - 5 травня 2017 року) був контрактником у роті снайперів 95-ої бригади високомобільних військ ЗСУ. До АТО він відслужив термінову службу в армії у Донецьку, а потім поступив на заочне навчання до університету , де отримав фах інженера-механіка. Ковальський брав участь в АТО з її перших днів, його було тяжко поранено 27 липня 2014 року. Боєць переніс безліч операцій, два роки боровся за життя, однак молодий організм бійця вичерпав свій ресурс.

Зараз ви читаєте новину «Рідні і близькі попрощалися із загиблим снайпером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути